Tee vaikutus asiakkaisiin.

TEVETEAM
3D-VISUALISOINTI

3d-visualisointi on käsitteenä varsin laaja ja sen avulla saadaan etuja niin myynnin, markkinoinnin, koulutuksen kuin teknisen suunnittelun alueilla vain joitakin mainitakseni. Jokainen projekti ja asiakas on yksilöllinen ja eri toimialoilla kolmiulotteisia malleja ja tulosteita voidaan hyödyntää eri tarkoituksiin.

Lähettäkää kontaktipyyntö alla olevalla painikkeella. Otamme teihin yhteyttä ja voimme yhdessä selvittää, kuinka virtuaalimallit ovat avuksi juuri teidän yrityksenne tapauksessa.

ASUINHUONEISTON VIRTUAALIMALLI

ALLA LISÄÄ TIETOA 3D-VISUALISOINNEISTA

3d-virtuaalimallit

DORANOVA BIOKAASULAITOS REAALIAIKAINEN 3D-MALLI

3D-VIRTUAALIMALLEISTA ON MONEKSI

Virtuaalimallien avulla viestitätte designinne selkokielisesti, annatte elämyksiä vierailijoillenne ja herätätte henkiin jo kadonneita paikkoja ja esineitä. Reaaliaikaisia malleja voidaan pyöritellä ruudulla tai niitä voidaan katsella VR-laseilla tai esimerkiksi Hololens AR(lisätyn todellisuuden)-laseilla, jolloin mallit voidaan integroida ympäröivään maailmaan.

INTERAKTIIVISET MALLIT

Virtuaalikierrokset tuotantotilohin tai muihin rakennuksiin auttavat hahmottamaan kokonaisuuksia paremmin ja antavat selkeän kuvan yrityksen toiminnasta tai esimerkiksi uudisrakentamisessa tulevan asunnon tilaratkaisuista. Virtuaalisia tuotantolinjan malleja voidaan käyttää myös koulutukseen ja huollon tukena. On intuitiivisempaa etsiä haluttu osa laitteistosta 3d-mallista kuin manuaalia selaamalla. Malli voi myös opastaa laitteen luokse ja antaa ohjeita huoltamiseen sekä linkkejä varaosien tilaamista varten.

Vuorovaikutteisilla malleilla saadaan asiakas sitoutuneemmaksi tuotteesta. Esimerkiksi konfiguraattorin avulla voi asiakas muuttaa värejä ja ominaisuuksia mieleisekseen ja pääsee näkemään lopputuotteen juuri oikean kaltaisena ruudullaan.

3d-tulosteet

DORANOVA BIOKAASULAITOS 3D-TULOSTETTU PIENOISMALLI

3D-TULOSTETUT PIENOISMALLIT

Tulostetut pienoismallit tuotantolinjoista ja muista vastaavista isoista kokonaisuuksista sopivat erityisen hyvin esittelykäyttöön. Ne ovat näyttävä tapa viestiä tuotteiden toimivuutta ja laatua. Messuilla tai yrityksen vastaanottotilassa se herättää huomiota ja toiminnan kuvaaminen on luonnollisempaa kuin pelkkien kuvien ja esitteiden avulla.

3D-TULOSTETUT PROTOT

Kun suunnitellaan uutta tuotetta tai halutaan tehdä muutoksia vanhaan, on 3d-tulostus nopea ja verrattain edullinen tapa tehdä havainnemalleja ja revisioita tuotteista. Ulkonäköä, muotoilua, käteensopivuutta ja toiminnallisuutta päästään testaamaan ennen kuin panostetaan kalliimpiin metodeihin, muotteihin ja sarjatuotantoon. Virheiden määrä vähenee ja lopputuotteen toimivuudesta saa käsityksen jo etukäteen.

Materiaalikirjo eri tulostusmenetelmissä laajenee jatkuvasti mikä avaa enemmän mahdollisuuksia myös materiaalien ominaisuuksien testaamiseen.

ANIMAATIOT JA RENDERÖIDYT KUVAT

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja liikkuva kuva tekee sen 25 kertaa sekunnissa. Tuoteanimaatio avaa tuotteen ominaisuuksia staattista kuvaa enemmän ja kokonaisen tuotantolinjan animoinnilla voidaan kouluttaa omia ja asiakkaan työntekijöitä käyttöönotossa. Videoiden lisäksi voimme tehdä reaaliaikaisen, animoidun 3d-mallin, jolloin asiakas/työntekijä voi itsenäisesti keskittyä haluamaansa osa-alueeseen. Edellä mainitut interaktiivisetkin mallit voivat sisältää animaatioita, joita käyttäjä hallitsee (esim. avautuvia luukkuja, painikkeita, tuote kasatusta räjäytyskuvaan, jne).

Still-renderointeja tarvitaan yhä esitteisiin ja muun paperimedian tarpeisiin. Mainoksia varten pystymme luomaan lähes fotorealistisia kuvia tuotteista ja valaistusta, materiaaleja ja muita ominaisuuksia voidaan muokata laajemmin kuin on mahdollista valokuvausstudiossa. Ohjekirjoihin ja muihin teknisiin dokumentteihin sopivat paremmin selkeät viivapiirrokset ja niidenkin luominen 3d-mallista on huomattavasti nopeampaa ja tehokkaampaa kuin jokaisen piirroksen työstäminen käsin.

3d-mallien renderoinneista, animaatioista ja reaaliaikamalleista on kaikista hyötyä sekä markkinoinnissa, koulutuksessa että tuotekehityksessä. Aina kun projektissa on mukana enemmän kuin yksi visionääri, on havainnollistavasta mallista hyötyä idean viestimisessä eteenpäin.

ANIMOITU REAALIAIKAINEN MALLI
Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja, anna palautetta tai kirjoita meille muuten vaan.