3d-tulostus

Fyysiset mallit nopeasti

3d-tulostus eli pikavalmistus on nopea tapa valmistaa monimutkaisiakin fyysisiä kappaleita 3d-tiedostoista.

Olemme tehneet mm. pienoismalleja museoihin, tuotantolinjojen pienoismalleja, prototyyppejä tuotekehityksen tueksi, ulkomuotomalleja arkkitehdeille ja muotoilijoille ja paljon muuta. Kaikki onnistuvat 3d-tulostuksen avulla nopeasti ja helposti.

Kestävää ja toimivaa jälkeä

Pystymme tekemään 3d-tulosteita useista eri muovilaaduista ja kipsistä (lue lisää laitteista ja materiaaleista).

Voimme tehdä myös toiminnallisia kappaleita testausta varten ja lisätä esimerkiksi metallikierteet kappaleen kiinnittämiseksi ulkoiseen laitteeseen.

Tarkkaa toimintaa

Laitearsenaaliimme kuuluu neljä erilaista 3d-tulostinta, joista jokaisella on omat vahvuutensa. Yhdistävät tekijät ovat korkea tarkkuus, edullisuus ja nopea tulostus.

Kappaleiden eri osia voidaan tulostaa eri laitteilla ja yhdistää ne yhdeksi kokonaisuudeksi. Näin saadaan lopputuloksesta usein parempi ja valmistuksesta nopeampaa kuin yhdellä tulostusmenetelmällä.

Jos 3d-malli on liian suuri tehtäväksi yhdellä tulostuksella, voidaan malli tulostaa osissa ja yhdistää ne tulostusten jälkeen. Koko tai muoto ei siis muodostu ongelmaksi.

Apua 3d-mallinnukseen

Jos teillä ei ole aikaa tai mahdollisuutta 3d-mallintamiseen, me voimme hoitaa sen puolestanne. Muutamme piirustuksenne tai luonnoksenne 3d-malleiksi tai suunnittelemme vaikka koko tuotteen tarpeidenne perusteella. Omaamme vahvan kokemuksen solid- ja pintamallinnuksesta sekä tuotekehityksestä.

Lähettäkää meille tarjouspyyntö niin otamme yhteyttä mahdollisimman nopeasti. Jos mahdollista, kannattaa mukaan liittää mallin mittoja tai parhaassa tapauksessa lähettää 3d-malli sähköpostilla. Näin saamme annettua tulosteelle mahdollisimman tarkan hinnan.

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja, anna palautetta tai kirjoita meille muuten vaan.