Tuotekehitys

Pitkä kokemus käytössänne

Teveteam Oy:n juuret teknisessä suunnittelussa ulottuvat aina 70-luvulle saakka. Jo reilusti ennen CAD-suunnittelun aikakauden alkamista Veikko Lähde suunnitteli ja toteutti erikois- ja matkailuajoneuvoja sekä niiden järjestelmiä mm. Puolustusvoimille.

Nykyään piirustukset tehdään sähköisesti ja suunnittelu tapahtuu pääosin 3D-ympäristössä, mutta taito luoda toimivia ratkaisuja ongelmaan kuin ongelmaan ei ole muuttunut mihinkään.

3d-mallinnus

Osaamme 3d-mallintamisen sekä solid- että polygonimalleina. Molemmilla mallinnustyyleillä on omat hyvät ja huonot puolensa; toinen sopii paremmin tuotantoon, toinen markkinointiin. Ne kuitenkin tukevat toisiaan myös tuotekehityksen puolella. Nykyisessä tuotantoilmapiirissä – laajasti uutta teknologiaa hyödyntävässä – on hyvä, että ymmärtää paitsi kehityksen kärjen, myös ”perinteisen” suunnittelun periaatteet. Uusikin teknologia on juuri niin hyvä kuin suunnittelija niiden takana.

Laaja-alaista innovatiivisuutta

Olipa tarpeenne mikä tahansa, me voimme auttaa; tuotekehitys, tuotannon kehitys, konesuunnittelu, teollinen muotoilu… laaja ja poikkitieteellinen osaaminen tuottaa hyviä lopputuloksia.

Kysy rohkeasti apua – pulmaan kuin pulmaan.

suunnittelu01
suunnittelu02
Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja, anna palautetta tai kirjoita meille muuten vaan.