Uudet sivut näkivät viimein päivänvalon!

 Aihe Sivusto, Teveteam

Out with the old, in with the new – webbisivut ovat kuolleet, kauan eläköön webbisivut – jne…

Kauan siinä meni mutta sain viimein päivitettyä Teveteamin sivut ajanmukaisiksi. Enkä tarkoita pelkästään ulkonäköä; kun tein edelliset sivut armon vuonna 2011, omisti Teve vain yhden 3d-tulostimen ja toimintaa pyöritettiin sivutoimisena. Nyt tulostimia on neljä erilaista ja mukaan ovat tarttuneet myös laserleikkuri/-kaiverrin sekä CNC-jyrsin ja toiminta täysin kokopäiväistä. Oli siis korkea aika päivittää myös sivustolla näkyviä tietoja.

Myös some-näkyvyyttä tulossa

Olen iloinen, että sain sivut palvelimelle asti toimivana mutta se on vasta puoli voittoa. Teveteam pistää ison pyörän pyörimään ja liittyy Facebookkiin, Twitteriin ja Instagramiin! Tämä tulee lisäämään tarvetta päivityksille ja viemään sitä kautta myös enemmän aikaani mutta minunkin on viimein myönnettävä että edes jonkinlainen somenäkyvyys kuuluu nykyään asiaan. Ehkä tähän vielä joku päivä tottuukin.

Kirjoittelen uutisia tekemistämme töistä ja lisäilen muuta infoa sivuille sitä mukaa kun tarpeelliseksi koen, toivottavasti riittävän usein. Nyt sivujen myötä Teve uuteen lentoon! Excelsior!

Suositeltuja uutisia
Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja, anna palautetta tai kirjoita meille muuten vaan.