3d logot / kohot

TYYLIÄ KOHOKIRJAIMILLA

Kohologo on tehokas tyylikeino jolla erottua massasta. Kirjainten heittämät varjot tekevät niistä huomiota herättävät ja ne antavat ammattimaisen kuvan yrityksestä.

RUNSAASTI MAHDOLLISUUKSIA

Kohokirjaimet voi tilata useilla eri paksuuksilla; tyypillisesti kirjainten syvyys on 20 – 40 mm mutta jopa 300 mm paksut logot ovat mahdollisia. Logot valmistetaan joko laser-, kuumalanka- tai vesileikkaamalla ja maalataan/teipataan toivottuihin väreihin.

Seinään asennettavien kirjainten kiinnitys tapahtuu kaksipuoleisella tarralla mikä mahdollistaa niiden helpon irrottamisen ja käyttämisen uudelleen toisessa sijainnissa.

teve_raami_kohot01
RAAMI ARKKITEHDIT -kohokirjaimet
TODELLA ISOT KIRJAIMET

Teemme myös omilla jaloillaan seisovia valtavan kokoisia kirjaimia, jotka soveltuvat erityisesti lavatilaisuuksien lavasteiksi ja kuvaustaustoiksi. Kirjaimet voidaan myös käsitellä ulkokäyttöön soveltuviksi.

Isosta koostaan huolimatta kirjaimet ovat kevyitä käsitellä.

PYYDÄ TARJOUS

Kohokirjainten hintaan vaikuttavat monet tekijät, joista tärkein on kirjainten koko. Kun lähetät tarjouspyynnön, muista siis kertoa kohologon toivottu korkeus / leveys. Jos haluamanne logo näkyy esim. nettisivuillanne, myös linkki sivuille auttaa hintojen laskemista. Hinnat alkaen 320€ + alv.

Lähettäkää meille tarjouspyyntö niin otamme yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

teve_trey_kohot02
TREYn lähes 1,3 m korkea logo
Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja, anna palautetta tai kirjoita meille muuten vaan.